Agymenő csomagok

A felkészüléshez elengedhetetlen, hogy a szervezeted is felkészítsd a felvételire! Ehhez nem elég előtte való nap kipihenned magad, s másra koncentrálni, hanem ez egy hosszabb folyamat. Hisz biciklizni sem egy nap alatt tanulunk meg. 

Agymenő csomagok


Szintentartó csomag


Azoknak ajánlom: akik szeretnének egy alap támogatást a szervezetüknek, nem szeretnék, hogy egy betegség legyengítse őket a nagy nap előtti héten, vagy a nagy napon!

Ez a csomag kb. 100  napra elegendő. 

A csomag tartalma: C vitamin, D vitamin 

Szintentartó csomag ára: 13.005 Ft 


Stresszmentes-felkészülés csomag

Ezt használd, ha Te nagyon izgulós vagy, s félsz, hogy emiatt elronthatod a felvételit. A túl sok stressz hatására leblokkolhatsz, így hiába készültél, nem tudod azt a teljesítményt nyújtani, mint szeretnéd. 

Ez a csomag kb. 100  napra elegendő. 

Tartalma: C vitamin, D vitamin, Rhodiolin + klubtag leszel, s 25%-kal olcsóbban meg tudod magadnak rendelni a termékeket.

Stresszmentes felkészülés csomag ára: 23.580 Ft


Szuper(wo)man csomag


Ha mindent le akarsz gyűrni: ha teljesen fel akarok magad turbózni, akkor ez a csomag neked szól! Nem akadályozhat se betegség, se stressz a felvételin! 

Ez a csomag kb. 100  napra elegendő. 

Csomag tartalma: C vitamin, D vitamin, Rhodiolin, Acai + nem kell szállítási költséget fizetned + klubtag leszel, s 25%-kal olcsóbban meg tudod magadnak rendelni a termékeket

Szuper csomag ára: 35.535 Ft

Kérem a legjobb csomagot!


Mire jó a C vitamin? 


 • támogatja az immunrendszered, amikor erre szüksége van 
 • nem mellékesen segíti a vérerek, csontok, porcok, fogak, és a bőr egészségének a megőrzését
 • fokozottabb szellemi megterhelés esetén támogatja az idegrendszeredet is

Miért ez a C vitamin? 
Ez egy megadózisú C vitamin, elnyújtott felszívódással, ami azt jelenti, hogy nem ürül ki azonnal a szervezetedből. Biotermesztésből származó csipkebogyó is található benne, 

Tudtad?
Egy tabletta C 1000 ugyanannyi C-vitamint tartalmaz, mint 2 kg narancs, vagy 20 kg alma!

Tudtad, hogy a C-vitamin izolálásért és szerepének feltárásáért Nobel-díjat kapó Szent-Györgyi Albert 93 évesen bekövetkezett haláláig 1000 mg C-vitamint fogyasztott naponta, és ha mégis megbetegedett, 8000 mg-ra emelte napi adagját?


Mire jó a D vitamin? 


 • azoknak jó, akik napjuk jelentős részét fedett helyen töltik
 • az immunrendszeredet tartja karban, mert segíti a normál működést
 • csontjaid, fogaid egészségesek legyenek
 • napallergiával küzdőknek

Miért ez a D vitamin?

Adagolása egyszerű, csak belecsöpögteted a vizedbe, üdítődbe, s megiszod. 

Tudtad?

Tudtad, hogy felmérések alapján égövünkön még a napsütéses nyári hónapokban is elégtelen a népesség 41%-ának D-vitamin-ellátottsága?*
*Forrás: D-vitamin-ellátottság felmérése Vas megye egészséges véradói körében / Virágh Éva [et al.] In: Orvosi Hetilap. 2012. 153. évf. 41. sz., p. 1629-1637.

Mire jó a Rhodiolin? 


 • erősíti a központi idegrendszered, ezért nő a koncentrációképességed, és a szellemi és fizikai teljesítményed
 • segít neked a tanulásban, sportolásban és a stresszhelyzetekben (mint pl. a felvételi)
 • csökkenti a mentális fáradtságot
 • segít, hogy minden nap jobban érezd magad
 • ezenkívül a betegségekkel szemben is ellenállóbb leszel
 • enyhébb alvásproblémák esetén is jó
Miért ez a vitamin?

Fő hatóanyaga a rhodiola rosea , amely egy adaptogén gyógynövény. 

Tudtad?

Tudtad,
 hogy az adaptogén növények pontosan olyan mennyiségben hasznosulnak szervezetünkben, amennyire szükségünk van? Se több, se kevesebb! E nagyszerű tulajdonságuknak köszönhetően ezek a növények – a gyógyszerekkel ellentétben – nem okoznak függőséget, mellékhatásuk nem ismert, gyengéden együttműködnek szervezetünkkel, és hatásuk akkor is folytatódik, ha hosszú távon használjuk őket, tehát nem alakulhat ki hozzászokás.


Mire jó az Acai ? 


Neked való, ha...
 • szeretnéd támogatni szervezeted kiegyensúlyozott működését
 • szeretnéd szervezeted ellenálló képességét javítani
 • természetes hatóanyagokkal kívánod kiegészíteni a metabolikus szindróma (magas inzulinszint, csökkent glükóztolerancia, súlyfölösleg, magas vérnyomás, emelkedett triglicerid- és koleszterinszint) elleni terápiát.
 •  ízletes, biominősítésű kiegészítést keresel testsúlycsökkentő étrendedhez.
 • erős antioxidáns védelemre vágysz, különösen ajánlott dohányosoknak, stresszes életmódot élőknek, kiegyensúlyozatlan étrendet követőknek, szennyezett levegőjű települések lakóinak, és azoknak, akik rendszeresen fogyasztanak alkoholt.
Miért az Acai?
Ez egy egzotikus gyümölcs az amazóniai esőerdőkből, amely kiemelkedően gazdag antioxidánsokban, ezenkívül B1-, B2-, C- és E-vitamint, vasat, káliumot, foszfort és kalciumot, továbbá többféle aminosavat tartalmaz. Magas a rosttartalma, viszont alacsony a cukortartalma. Az őslakosok számos probléma kezelésénél használták a gyümölcsöt: bőrbetegségekre, lázcsillapításra, menstruációs fájdalmakra, emésztési problémákra. De használták cukorbetegség, szívbetegségek és különböző daganatos betegségek esetén is. A készítmény biominősítésű, ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik.

Tudtad?

Tudtad, 
hogy az acai a leszedést követő 24 óra múlva elveszti tápanyagértékének nagy részét, ezért azonnal feldolgozzák és püré vagy gyümölcslé formájában kerül az étrendünkbe?További egészségmegőrző termékeket talál a családi egészség webáruházban

  Blogger Comment

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése